Op deze pagina vind je een overzicht van de beste piano cursussen op het internet. De lijst van cursussen is samengesteld met het oog op een leuke cursus die voldoende videolessen bevat zodat men niet snel is uitgekeken op de cursus. Er zijn zowel Nederlandstalige als Engelstalige cursussen. Als je engels goed genoeg is wordt het aangeraden om de engelse cursus te nemen. De engelstalige piano cursussen zijn veel goedkoper en bevatten meer videos

 

Nederlandstalige Piano Cursussen

Pianopro

Cursus-piano-spelen

Engelstalige Piano Cursussen

Een overzicht van Engelstalige cursussen.

RocketPiano

RocketPiano piano cursus

RocketPiano is een engelstalige pianocursus die al  meer dan 85000 mensen heeft geholpen in met het leren van piano spelen. het is een cursus voor zowel de echte beginners als de meer ervaren spelers en heeft als doel piano leren zo leuk mogelijk te maken. De RockitPiano piano cursus bestaat al meer dan 5 jaar en is gemaakt door een team van muziekleraars en professionele muzikanten.

Dit is een zeer uitgebreide cursus die je over een periode van 12 maanden leert om perfect de piano te bespelen zodat je al je favoriete nummers kan naspelen. Ze leren je in de cursus in verschillende stijlen spelen zoals klassiek, pop, rock en blues. Via software leer je noten lezen zodat je uiteindelijk elke partituur kan spelen.

  • 57 Videolessen
  • 3 Cursussen
  • Meer dan 100 sound files
  • 3 Games die het piano leren extra leuk maken
  • Stap voor stap leren populaire nummers te spelen

Prijs: $39.95 (Voordelig door de lage dollarkoers)

De prijs van de cursus is gewoonweg super. Men krijgt zoveel programa’s, crusussen en video lessen voor een enorm lage pijs.

Ga naar de website van de Rocket Piano cursus

Rocket Piano - piano leren spelen